Bezoek restaurant George’s en voorstelling Medammecour

Op 24 januari vond de eerste activiteit van 2023 plaats. Met circa 45 personen werden we aan het begin van de avond culinair verwend met een heerlijk diner door de chef van restaurant George’s in Sittard. De prachtige ligging en uitstraling van het voormalige Jezuïeten Internaat zorgde voor een gouden randje aan het heerlijke diner. 

Daarna bezochten we in het Toon Hermans Theater de Medammecour, dé Vasteloavendsrevue van Limburg. Tal van artiesten uit Limburg zorgden ervoor dat we alvast een voorproefje kregen van het Vasteloavendsgevoel. Netteke, Ronnie, Sjonnie en de Sjpassminister namen ons mee naar Amerika en tijdens die reis werden ook nog aangenaam verrast door illusionist Nigel Otermans. 

Een mooie avond om het culturele seizoen mee te beginnen en op terug te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *