Documentaire “Wetterstein, Grenzgänge von Alpspitze bis Zugspitze” & diner Meds

Met groot genoegen nodigen wij je uit voor een bijzondere zomeravond waarop we samen de adembenemende schoonheid van het Zugspitzmassief zullen ontdekken tijdens een exclusieve liveshow in de open lucht. Voorafgaand genieten we gezamenlijk van een heerlijk diner bij restaurant Meds, gelegen aan de Markt te Sittard.

Documentaire “Wetterstein, Grenzgänge von Alpspitze bis Zugspitze”
Op vrijdag 16 augustus 2024 hebben we een unieke avond gepland met de gerenommeerde Duitse extreemsportfotograaf Christian Pfanzelt, te midden van de prachtige setting van de Jardin d’Isabelle in Sittard. Christian’s shows hebben al lovende kritieken ontvangen in Duitsland en Oostenrijk, en nu is het tijd voor Nederland om deze primeur te ervaren!

Tijdens deze speciale avond zal Christian zijn documentaire “Wetterstein, Grenzgänge von Alpspitze bis Zugspitze” op groot doek presenteren en toelichten. Gedurende twee betoverende uren neemt hij ons mee op een reis door het Wettersteingebergte, inclusief het Zugspitzmassief, waarbij hij niet alleen de sportieve aspecten belicht, maar ook de natuurlijke pracht en diepere vragen over onze relatie met de bergen verkent. De presentatie zal in het Duits plaatsvinden en deels in het Engels. 

Mocht het weer onverhoopt niet meewerken, dan wordt deze activiteit verplaatst naar een nader te bepalen datum. De liveshow wordt geprogrammeerd door filmhuis ZICHT en is niet exclusief voor de leden van de Kleine Cultuur Club te bezoeken. 

Trailer Multivisionshow

Diner restaurant Meds
We beginnen de avond met een gezamenlijk diner bij restaurant Meds. Hier kunnen we genieten van heerlijke gerechten in een warme ambiance, verzorgd door de gepassioneerde broers Jacco en Martin Walraven. MEDS biedt een scala aan culinaire hoogstandjes, geïnspireerd door de mediterrane keuken en met een knipoog naar de Italiaanse traditie. De ligging aan de sfeervolle, historische Markt van Sittard maakt de ervaring compleet.

Programma
19.00 uur: Diner bij restaurant Meds
21.00 uur: Inloop voor de film
21.30 uur: Start film
23.45 uur: Einde film

Aanmelden
Wil je deze unieke ervaring niet missen? Neem dan contact op met chantal.waltmans@dedomijnen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *